Despre noi

QUICK rent a car Iasi a fost infiintata pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc calatorii sigure, confortabile la preturi avantajoase. Si daca tot vorbim despre calatorii fie in interes personal pentru vacantele petrecute in Iasi sau zona Bucovinei, fie in interes de serviciu prima optiune pe care o avem la indemana este sa alegem masina ideala pentru drum.

Compania noastra se axeaza pe oferirea de servicii de inchirieri auto pe raza orasului Iasi, acestea putand fi preluate/predate din/in mai multe puncte cheie ale municipiului. Totodata pentru clientii care opteaza pentru venirea in orasul Iasi zborul cu avionul, putem livra masinile la Aeroport fara taxe in plus, indiferent de conditii. Clientii sunt asteptati la poarta de debarcare si sunt ghidati catre masina, formalitatile de completare a contractului nedurand mai mult de 10 minute.

Nu impunem reguli multe, vrem ca intreg procesul sa fie foarte simplu iar pentru asta, clientul completeaza formularul de inchiriere online iar la preluarea masinii nu va dura mai mult de 10 minute, astfel incat acesta isi poate incepe calatoria fara grija hartiilor de completat.

CONDITII

– sa aiba un permis de conducere categoria B valabil, cu vechime de cel putin un an si jumatate, emis in Romania sau in orice alt tip de stat

– sa aiba cel putin 21 de ani si sa prezinte un act de identitate valabil (fie ca este buletin, carte de identitate, pasaport sau permis de sedere)

– sa achite contravaloarea inchirierii in avans (atat chiria cat si garantia) in momentul in care primeste masina

Apelati cu incredere la serviciile noastre:

  • Asistenta gratuita 24 h
  • Masini noi sau in garantie
  • Fara costuri ascunse
  • Promptitudine in confirmarea rezervarilor.