Servicii de transfer

Pe langa serviciile de rent a car, compania noastra asigura si serviciile de transfer. Aterizezi pe aeroportul Iasi? Iata mai jos ce solutii ai:

1) Transferul cu mai multe persoane (3 la numar) in care timpul de asteptare in aeroport este de aproximativ 30 minute, la un pret mai accesibil.

LocatiiCost
Transfer Aeroport Iasi – Centru Iasi10 Euro /pers/sens

2) Transferul privat presupune o singura persoana in masina , fara timp de asteptare in aeroport, doar te bucuri de calatorie pana la destinatie. Cu serviciul de transfer aeroport privat, șoferul te așteaptă în terminalul sosiri, în holul hotelului sau la adresa exactă comunicată în momentul rezervării

LocatiiCost
Transfer aeroport Iasi – centru Iasi18 euro/sens
Transfer Iasi – Suceava (Bucovina)80 euro/sens
Transfer Iasi – Piatra Neamt80 euro/sens
Transfer Iasi – Brasov150 euro/pers
Transfer Iasi – Chisinau130 euro/sens
Transfer Iasi – Bucuresti Aeroport Otopeni190 euro/sens

 

Nu va faceti griji daca aveti nevoie de un transfer privat intre doua locatii din Iasi. Noi suntem in masura sa organizam aceste deplasari cu autovehiculele noastre. Transferurile sunt disponibile in orice locatie incluzand: transfer de la aeroport catre hoteluri, transfer de la hoteluri/pensiuni catre aeroport, transfer de la aeroport catre centrul Iasului, transfer din centrul orasului catre aeroport, transfer intre orase. Daca discutam despre calatoria confortabila si relaxanta, discutam atunci despre inchirierea unei masini cu sofer.

Serviciul include masini de calitate din diverse clase auto, soferi vorbitori de limbi straine, care va pot indruma cu informatii privind rezervarile hoteliere, atractii turistice. Ne orientam atentia si catre serviciul Corporate pentru calatorille in interes de afaceri. Doar trebuie sa ne dati de veste si veti primi o oferta personalizata in functie de specificul deplasarilor.